| Nějaká česká gothická hudba | |
|
+3Miu LadyBlack GothicBerushka 7 posters |
Autor | Zpráva |
---|
GothicBerushka Admin
Poèet pøíspìvkù : 18 Age : 31 Location : Náchod Registration date : 26. 10. 08
| Předmět: Nějaká česká gothická hudba Sun Oct 26, 2008 10:58 am | |
| Víte o dalších kapelách?Podělte se o ně s námi a pokud můžete přidejte i nějaký ten odkaz ke stáhnutí nebo skouknutí.. | |
|
| |
LadyBlack Baby bat
Poèet pøíspìvkù : 11 Age : 37 Registration date : 27. 10. 08
| Předmět: Re: Nějaká česká gothická hudba Mon Oct 27, 2008 7:03 am | |
| | |
|
| |
Miu Bat
Poèet pøíspìvkù : 22 Age : 32 Location : Japonsko Registration date : 27. 10. 08
| Předmět: Re: Nějaká česká gothická hudba Mon Oct 27, 2008 7:17 am | |
| | |
|
| |
Smortn Baby bat
Poèet pøíspìvkù : 18 Age : 358 Location : Praha - Vinohrady Registration date : 27. 10. 08
| Předmět: nemůžu je najít Mon Dec 08, 2008 2:38 pm | |
| hele nemůžu je najít .. neposlaly byste mi prosím je na můj e-mail ? třeba jenom odkaz .. nebo napsali správu(ta moje čeština) na tomto blogu ? jinak e-mail = smortn seznam.cz | |
|
| |
Andula Werewolve
Poèet pøíspìvkù : 43 Age : 30 Location : kousek od Prahy (Praha-východ) Registration date : 23. 12. 08
| Předmět: Re: Nějaká česká gothická hudba Tue Dec 23, 2008 11:09 am | |
| Dirtyclean (je to na bandzone) | |
|
| |
Chloe Baby bat
Poèet pøíspìvkù : 18 Age : 34 Location : Košice, Slovakia Registration date : 01. 12. 08
| Předmět: Re: Nějaká česká gothická hudba Thu Dec 25, 2008 9:35 am | |
| A co takto slovenske? Aj slovenska hudba je fajn..taky Last Days of Jesus alebo Lahka Muza...alebo este Hysteric Helen ...odporucam..super kapelky | |
|
| |
Nephilim Anonymní
| Předmět: česká gotická hudba Thu Jan 01, 2009 8:12 am | |
| to LadyBlack : Milé dítě, špatně čteš články na sanctuary.cz. Třeba Svatý Vincent nikdy nevydal žádnou gotickou desku ani demo, i začátky byly čistě postpunkové...atd atd... to all : Gotických kapel bylo daleko víc, brzy se na výše uvedených stránkách objeví druhý díl mé antologie o historii téhle scény. |
|
| |
LadyBlack Baby bat
Poèet pøíspìvkù : 11 Age : 37 Registration date : 27. 10. 08
| Předmět: Re: Nějaká česká gothická hudba Tue Feb 10, 2009 9:47 am | |
| - Nephilim napsal:
- to LadyBlack : Milé dítě, špatně čteš články na sanctuary.cz. Třeba Svatý Vincent nikdy nevydal žádnou gotickou desku ani demo, i začátky byly čistě postpunkové...atd atd...
to all : Gotických kapel bylo daleko víc, brzy se na výše uvedených stránkách objeví druhý díl mé antologie o historii téhle scény. Zajímalo by mě,kolik ti je když mě nazýváš dítětem. | |
|
| |
Nephilim Anonymní
| Předmět: Re: Nějaká česká gothická hudba Mon Feb 23, 2009 8:44 am | |
| Sice Ti do toho nic není, ale je mi třiatřicet. |
|
| |
Orhea Admin
Poèet pøíspìvkù : 44 Age : 682 Location : Nové Město nad Metují Registration date : 26. 10. 08
| Předmět: Re: Nějaká česká gothická hudba Fri Mar 27, 2009 12:46 pm | |
| Prosímvás,tak se tu nebudeme hádat,ne? | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Nějaká česká gothická hudba | |
| |
|
| |
| Nějaká česká gothická hudba | |
|