Bloodyash.blog.cz Forum Fórum o gothice |
|
| Představte se nám... | |
|
+4Chloe LadyBlack Arklon Orhea 8 posters | Autor | Zpráva |
---|
Orhea Admin
Poèet pøíspìvkù : 44 Age : 682 Location : Nové Město nad Metují Registration date : 26. 10. 08
| Předmět: Představte se nám... Sun Oct 26, 2008 1:39 pm | |
| V tomto tématu máte možnost se nám představit a napsat nám něco o sobě,např. kolik Vám je,odkud jste,co Vás baví a cokoliv jinného co budete chtít.. | |
| | | Arklon Extra Member
Poèet pøíspìvkù : 5 Age : 35 Location : Hradec Králové/studuju v Praze Registration date : 26. 10. 08
| Předmět: Re: Představte se nám... Sun Oct 26, 2008 1:43 pm | |
| Tak dobře Orheo já začnu Je mi19 let,jsem z Hradce Králové a studuji psychologii v Praze..Mám rád gothickou hudbu a občas si poslechnu i metal,mám taky rád upíry a venuji se jim.. | |
| | | Orhea Admin
Poèet pøíspìvkù : 44 Age : 682 Location : Nové Město nad Metují Registration date : 26. 10. 08
| | | | LadyBlack Baby bat
Poèet pøíspìvkù : 11 Age : 37 Registration date : 27. 10. 08
| Předmět: Re: Představte se nám... Mon Oct 27, 2008 7:05 am | |
| Nejsem moc stará ani moc mladá Bydlím v Mladé Boleslavi a do školy chodím vBrně,studuju literaturu.Zajímám se o upíry a jsem jimi doslova posedlá to je asi celé | |
| | | Chloe Baby bat
Poèet pøíspìvkù : 18 Age : 34 Location : Košice, Slovakia Registration date : 01. 12. 08
| Předmět: Re: Představte se nám... Mon Dec 01, 2008 9:38 am | |
| Nooo...ako začať. Som normálne osemnásť-ročné dievča, podľa niekoho divné, podľa iných morbídne. Som zo Slovenska, končím gymnázium. Milujem goth hudbu a vlastne celý tento štýl, rada čítam, rada píšem a kreslím. Rada sa len tak prechádzam alebo nič nerobím. Tak z hudby je to najmä gothrock, deathrock, darkwave, post-punk, ale popočúvam aj punk, hardcore, metal a rôzne soundtracky. Keď mám náladu tak dokonca aj takého Beethovena alebo Mozarta. Ďalej ako som už spomínala rada čítam: fantasy, romantické knihy, horory, básne. Najradšej mám knihy kde je aspoň trochu mystiky. A tiež mám rada celkovo mágiu, okultizmus, religionistiku, mytológiu a všetko okolo toho Ale som sa rozpísala čo? | |
| | | Lord Ruis Baby bat
Poèet pøíspìvkù : 17 Location : Český krumlov Registration date : 07. 12. 08
| Předmět: Představte se nám... Sun Dec 07, 2008 6:54 am | |
| Jsem samotářské,temné stvoření poslouchající Black metal a Gothic music;) ,bydlím u Českého krumlova a v říši Trollech,zajímám se o Mytologii,Evropské pohanské tradice,Historii,Gothicu,Folklór,Keltství,Nacionalismus,mám rád Přírodu,Pc,a samozřejmě Hudbu,mimo black metalu a Gothici poslouchám také,Folk,Doom,Symphony,a dobrý Death metal. | |
| | | Andula Werewolve
Poèet pøíspìvkù : 43 Age : 30 Location : kousek od Prahy (Praha-východ) Registration date : 23. 12. 08
| Předmět: Re: Představte se nám... Tue Dec 23, 2008 11:34 am | |
| Takže co bych vám o sobě napsala....pokusím se to nějak zkrátit,protože všechno strašně rozepisuji Jmenuji se Anna a je mi 14 let.Bydlím v takovém malém ošklivém městě poblíž Prahy (nechtějte ho znát).V mém životě hraje prim hudba a to už jak aktivně (hraju na keyboard a flétnu a letos jsem začala na kytaru),tak pasivně.Miluju hlavně deathrock,potom také goth rock,punk,post-punk,horror-punk - no zkrátka všechen možný punk ,psychobilly (ačkoliv i to je svým způsobem odnož punku ),ostatní žánry rocku,EBM,darkwave,sem tam ska,metal...no ale klidně i psytrance a drum'n'bass (ty dva poslední zmiňované žánry by do mě nikdo neřekl )...a samozřejmě miluju koncerty Mým snem je podívat se na Drop Dead Festival a pracovat jako hudební kritička (také sním o založení deathrockové kapely,ale zatím u toho snění zůstávám ).....ve volném čase ráda fotím,čtu (horory,knížky s drogovou tématikou...),občas se kouknu i na nějaký ten film (nejradši mám Nosferatu,Night Of The Living Dead,Control,The Hunger,Perníková Věž,My Děti Ze Stanice Zoo atd.)...a zbožňuju zombíky,čaj a vonné tyčinky Co naopak nemám ráda je maso,blbost a sluníčko Tak to by asi stačilo | |
| | | Smortn Baby bat
Poèet pøíspìvkù : 18 Age : 358 Location : Praha - Vinohrady Registration date : 27. 10. 08
| Předmět: Smortn Sat Feb 28, 2009 5:47 am | |
| Tak rúzně ... spíš s tím začínám ale ... co ....
je mi 16 poslouchám : i metal i gothic rock atd...(nejoblíbenější : Haggard a 13století...) zaliby: čtení,psaní,historický šerm....
Naposledy upravil Smortn dne Sun May 02, 2010 12:48 pm, celkově upraveno 1 krát | |
| | | Lilith Baby bat
Poèet pøíspìvkù : 4 Age : 30 Location : Hradec Králové Registration date : 26. 06. 09
| Předmět: Re: Představte se nám... Sun Jun 28, 2009 10:05 am | |
| Ahoj,jmenuji se Veronika,je mi 14let a bydlím v Hradci Králové. Poslouchám: Death metal,Black metal,Viking metal,Folk metal,Industrial metal a Gothic metal. Hraju na akustickou kytaru a chci se naučit i na elektrickou kytaru.Ráda kreslím. Někdy,když se nudím tak si čtu,nebo skládám nové texty,co pak oakorduju a potom zahraju na kytaru. Nemám ráda: hopery,emáky,křesťany a skauty. Moje oblíbené barvy jsou: černá,červená a fialová. | |
| | | Sponsored content
| Předmět: Re: Představte se nám... | |
| |
| | | | Představte se nám... | |
|
| Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
| |
| |
| |
|