| styl života | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Smortn Baby bat
Poèet pøíspìvkù : 18 Age : 358 Location : Praha - Vinohrady Registration date : 27. 10. 08
| Předmět: styl života Mon Dec 08, 2008 2:48 pm | |
| pro mě to prostě znamená styl v kterým žiju a hlavně je to o mym myšlení | |
|
| |
Andula Werewolve
Poèet pøíspìvkù : 43 Age : 30 Location : kousek od Prahy (Praha-východ) Registration date : 23. 12. 08
| Předmět: Re: styl života Wed Dec 24, 2008 12:54 am | |
| nechci ti nic říkat,ale o myšlení to fakt není pro mě je gothic tím,čím je...tedy hudební subkultura pro mě je to tedy tak z 90% hudba | |
|
| |
Lord Ruis Baby bat
Poèet pøíspìvkù : 17 Location : Český krumlov Registration date : 07. 12. 08
| Předmět: Re: styl života Thu Dec 25, 2008 3:31 am | |
| | |
|
| |
Andula Werewolve
Poèet pøíspìvkù : 43 Age : 30 Location : kousek od Prahy (Praha-východ) Registration date : 23. 12. 08
| Předmět: Re: styl života Thu Dec 25, 2008 7:02 am | |
| | |
|
| |
Chloe Baby bat
Poèet pøíspìvkù : 18 Age : 34 Location : Košice, Slovakia Registration date : 01. 12. 08
| Předmět: Re: styl života Thu Dec 25, 2008 9:43 am | |
| Súhlasím s Andulou. Neviem ktorý mudry clovecik vypustil zo seba tuto vetu ale davam jej 100% za pravdu: Gothic nie je LEN o hudbe ale NAJMA o hudbe. | |
|
| |
Lord Ruis Baby bat
Poèet pøíspìvkù : 17 Location : Český krumlov Registration date : 07. 12. 08
| Předmět: Re: styl života Fri Dec 26, 2008 8:45 am | |
| - Chloe napsal:
- Súhlasím s Andulou. Neviem ktorý mudry clovecik vypustil zo seba tuto vetu ale davam jej 100% za pravdu:
Gothic nie je LEN o hudbe ale NAJMA o hudbe. Nepsal jsem že to není hudební subkultura,ale Andula psala že to není o myšlení,o myšlení to je a jak nasledně psala myšlenky jsou vsazeny do textů a hudby,to ale v příspěvku na který jsem reagoval nenapsala.. | |
|
| |
FRANKLIN Baby bat
Poèet pøíspìvkù : 1 Age : 32 Location : zapadákov na Severu Čech Registration date : 26. 01. 09
| Předmět: Re: styl života Mon Jan 26, 2009 11:13 am | |
| No ja teda musim souhlasit s Andulou a s Cloe já bych do toho teda žádný smýšlení netahal když už tak je obsaženo v hudbě ale že by byla gothika založená na způsobu smýšlení mi přijde jako nesmysl | |
|
| |
Andula Werewolve
| Předmět: Re: styl života Sat Jan 31, 2009 4:11 am | |
| Lord Ruis → Reagovala jsem pouze na příspěvek Smortna,který tvrdil,že je to hlavně o myšlení.Což není.Myšlenky prezentované gothic kapelami nemusí mít přeci jen goth...a pokud je má gotha to z něj taky nedělá (To je asi stejné jako nazvat se punkerem jen proto,že vyznávám anarchii apod.). Gotha dělá gothem hudba.A každá hodnotnější hudba v sobě má nějakou myšlenku.Ovšem nikoliv,že gothic je o způsobu myšlení. Jinak souhlas s Chloe i Franklinem | |
|
| |
Smortn Baby bat
Poèet pøíspìvkù : 18 Age : 358 Location : Praha - Vinohrady Registration date : 27. 10. 08
| Předmět: re :všem Sat Feb 28, 2009 5:36 am | |
| hele ... každej máme na to jinej názor ... a já mám takovej a jak vidíte tak to je jedna z mála věcí na čem se Gothici neschodnou ... a i když tu krásně píšete o tom že o myšlení to neni tak já říkám že je a nikdo mě o ničem jinym nepřesvědčí ... (protože jsem tvrdohlavej) | |
|
| |
Andula Werewolve
| Předmět: Re: styl života Sat Feb 28, 2009 6:12 am | |
| já myslím,že se většinou shodnou ale tak když jsi tvrohlavej (věř,já taky),přesvědčovat tě nebudu,jsem taky přesvědčená o své pravdě | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: styl života | |
| |
|
| |
| styl života | |
|