GothicBerushka Admin
Poèet pøíspìvkù : 18 Age : 31 Location : Náchod Registration date : 26. 10. 08
| Předmět: Jak jste se ke gothice dostali? Sun Oct 26, 2008 10:40 am | |
| Jak jste se vlastně ke gothice dostali?Jistě více jak 70% z vás odpoví,že před internet..Ale zkuste se trochu rozepsat,pokud to bylo složitější a vleklejší.. | |
|
Arklon Extra Member
Poèet pøíspìvkù : 5 Age : 35 Location : Hradec Králové/studuju v Praze Registration date : 26. 10. 08
| Předmět: Re: Jak jste se ke gothice dostali? Sun Oct 26, 2008 1:51 pm | |
| Asi budo originální dostal jsem se k ní přez kamaráda.Dříve jsem ani neveděl že něco podobnýho je,jen jsem prostě chodil v černým a poslouchal post-punk a batcave a pak jsem narazil na kluka co byl stejnej a řekl mi že je goth a já budu asi taky..A tak to začalo | |
|
Miu Bat
Poèet pøíspìvkù : 22 Age : 32 Location : Japonsko Registration date : 27. 10. 08
| Předmět: Re: Jak jste se ke gothice dostali? Mon Oct 27, 2008 6:31 am | |
| Přez internet a nijak zvláštně viděla jsem obrázky a něco si přečetla a už to bylo | |
|
Orhea Admin
Poèet pøíspìvkù : 44 Age : 682 Location : Nové Město nad Metují Registration date : 26. 10. 08
| Předmět: Re: Jak jste se ke gothice dostali? Mon Oct 27, 2008 7:18 am | |
| Přez upíry a přez hru zvanou bitefight Tam bylo hodně gothiků.. | |
|
Miu Bat
Poèet pøíspìvkù : 22 Age : 32 Location : Japonsko Registration date : 27. 10. 08
| |
Shiny Baby bat
Poèet pøíspìvkù : 2 Age : 36 Location : Frenštát Registration date : 08. 12. 08
| Předmět: Re: Jak jste se ke gothice dostali? Mon Dec 08, 2008 11:19 am | |
| Píše se Přes MUHEHE Já se za čistou gothic nepovažuji, jsem spíše přes metal...líbily se mi morbidní a temné věci,tvrdá hudba,tmavé oblečení...koukla jsem tedy na internet, jestli je tam nějaký šílenec :-) jako já a dostala jsem se až ke Gothice a k Metalu... | |
|
Andula Werewolve
Poèet pøíspìvkù : 43 Age : 30 Location : kousek od Prahy (Praha-východ) Registration date : 23. 12. 08
| Předmět: Re: Jak jste se ke gothice dostali? Wed Dec 24, 2008 1:00 am | |
| dost netypicky prostě jsem doma v šuplíku objevila CD Bauhaus a bylo to....postupem času jsem objevovala další kapely a dostala se až na sanctuary.cz....a pak už je to jasné | |
|
Sponsored content
| Předmět: Re: Jak jste se ke gothice dostali? | |
| |
|