Orhea Admin
Poèet pøíspìvkù : 44 Age : 682 Location : Nové Město nad Metují Registration date : 26. 10. 08
| Předmět: Šití a přešívání Sun Oct 26, 2008 10:52 am | |
| Já si zatím nic neušila,ale často si kupuju obyč. černá trička a ty různě gothicky upravuju..Nedávno jsem si tam našila krajku..A co vy? | |
|
Miu Bat
Poèet pøíspìvkù : 22 Age : 32 Location : Japonsko Registration date : 27. 10. 08
| Předmět: Re: Šití a přešívání Mon Oct 27, 2008 6:34 am | |
| Já už si ušial troje středověké šaty a přešila pár triček.A vyplatí se to gothic shopy jsou drahé a navíc apk můžete být spokojeni s valstní prací | |
|
Andula Werewolve
Poèet pøíspìvkù : 43 Age : 30 Location : kousek od Prahy (Praha-východ) Registration date : 23. 12. 08
| Předmět: Re: Šití a přešívání Wed Dec 24, 2008 12:34 am | |
| nic moc nepřešívám....spíš si koupím třeba punčocháče a z nich vyrábím návleky,lepší punčocháče,dokonce i jedny kalhoty ale pokud možno bez šití - na to jsem,kromě našívání nášivek - dost neschopná....ale ráda si kupuju obyčejná trika a na ty pak maluju (a jinak upravuju,ale opět bez šití...radši:lol:) | |
|
Chloe Baby bat
Poèet pøíspìvkù : 18 Age : 34 Location : Košice, Slovakia Registration date : 01. 12. 08
| Předmět: Re: Šití a přešívání Thu Dec 25, 2008 9:37 am | |
| Ja mám nápadov vela ale nejak nemám prostriedky...sit neviem a mama (ona sije fakt perfektne) na to nema cas...akurat na stuzkovu mi sila saty a asi tak skoro nic nove nedostanem | |
|
Sponsored content
| Předmět: Re: Šití a přešívání | |
| |
|